dimecres, 22 d’abril del 2020

HORARI TVA CONFINAMENT

Hola, bon dia a tots. A continuació us presentem...
Hola, buenos días a todos. A continuación os presentamos...

L'HORARI DE LA TVA / EL HORARIO DE LA TVA

A LES 11:00 CLICAR ACÍ PER A LA VIDEOCONFERÈNCIA


Aquest horari està dividit en 3 parts:
1. VÍDEO WEBEX: Tots els dies, de dilluns a divendres, ens connectarem a les 11:00 per veure'ns i realitzar diferents tasques.
2. TALLER: Tots els dies, realitzareu, de forma autònoma, una serie de tallers molt divertits i haureu d'enviar-nos evidències en forma de foto, vídeo, text, audio... per compartir amb professionals i companys la vostra activitat.
3. HABILITAT DIÀRIA: Cada dia realitzarem una activitat per tal de contribuir amb les tasques domèstiques. També haureu de compartir una evidència fotogràfica.

Este horario está dividido en 3 partes:
1. VÍDEO WEBEX: Todos los días, de lunes a viernes, nos conectaremos a las 11:00 para vernos y realizar diferentes tareas. 
2. TALLER: Todos los días, realizaréis, de forma autónoma, una serie de talleres muy divertidos y tendréis que enviarnos evidencias en forma de foto, vídeo, texto, audio... para compartir con los profesionales y los compañeros vuestra actividad.
3. HABILIDAD DIARIA: Cada dia realizaremos una actividad para contribuir con las tareas del hogar. También tendréis que compartir una evidencia fotográfica. 

*Per a aquells que no pugau accedir a la videoconferència mitjançant l'enllaç directe, podeu fer-ho de forma manual escrivint aquest "número de reunión": 141 439 419 
Para aquellos que no podáis acceder a la videoconferencia mediante el enlace directo, podéis hacerlo de forma manual escribiendo este "número de reunión": 141 439 419

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada