dimarts, 7 d’abril del 2020

ELABORACIÓ D'UN PASTÍS


¡HOLA A TODOS/AS!

Como sabéis desde el cole siempre apostamos por una comida saludable, pero no por ello dejamos de celebrar todos vuestros cumpleaños y lo celebramos compartiendo una tarta.

Es por ello que os propongo realizar una serie de actividades, mediante las cuales vamos a aprender a hacer una tarta facilísima y que podréis realizar vosotros mismos o con muy poca ayuda por parte de los adultos.

Así, si tenéis que celebrar algún acontecimiento la podéis realizar. Y si no es así, proponemos realizarla en el cole cuando volvamos a él.

Las actividades son seis fichas en las que iremos descubriendo los ingredientes. También se pasará las soluciones por ver si realmente habéis descubierto los correctos.  Al final, se indicarán los pasos a seguir para su elaboración.


Imprimir sólo las cuadriculas. Las instrucciones las seguís desde el ordenador. Si no tenéis impresora, haced vosotros las casillas en una hoja.

HOLA A TOTS/ES!

Com sabeu des del Col·legi sempre apostem per un menjar saludable, però no per això deixem de celebrar tots els vostres aniversaris i ho celebrem compartint un pastís.

És per això que us proposem realitzar una sèrie d'activitats, mitjançant les quals aprendrem a fer un pastís facilíssim i que podreu realitzar vosaltres mateixos o amb molt poca ajuda per part dels adults.

Així, si heu de celebrar algun esdeveniment la podeu realitzar. I si no és així, proposem realitzar-la en el col·le quan tornem a ell.

Les activitats són sis fitxes en les quals anirem descobrint els ingredients. També es passarà les solucions per veure si realment heu descobert els correctes.  Al final, s’indicaran els passos a seguir per a la seua elaboració.Imprimir només les quadricules. 

Les instruccions les seguiu des de l'ordinador. Si no teniu impressora, feu vosaltres les caselles en una fulla.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada